fbpx

ko smo mi

Virtualni posao je prva nacionalna platforma internet poslova u Srbiji.

Naša misija je da kroz informisanje, marketing, edukaciju, umrežavanje i bolje ekonomske uslove na platformi pospešujemo i promovišemo frilens kulturu Srbije.

Naša vizija je da postanemo najveća online zajednica internet radnika i poslodavaca na Balkanu.

Naš cilj je da ujedinimo sve internet radnike sa teritorije Srbije na jednoj radnoj platformi i omogućimo im potrebnu informisanost, edukaciju, pomoć i podršku zajednice profesionalaca ali i dolazak do prvih poslovnih kontakta dok će domaće kompanije na jedan brz, efikasan i ekonomičan način moći da postignu stabilnost u radu pronalaženjem i filtriranjem trenutno dostupnih profesionalaca koje mogu angažovati po projektu ili satu bez obeveze stalnog zaposlenja.

Namera nam je da pomognemo onima kojima je to najviše potrebno stoga ćemo sprovoditi poseban program treninga osposobljavanja za rad na platformi sa fokusom na osobe iz teže zapošljivih kategorija i osobe sa invaliditetom.

Planiramo da deo ostvarenog profita vratimo zajednici ulaganjem u IT obrazovanje mladih kroz program donacija za obnovu IT učionica osnovnih i srednjih škola širom Srbije.