fbpx

O nama

Naša priča

Virtualni Posao je priča koja je nastajala u zadnje dve godine, i konačno 2019 godine je ugledala svetlost dana. Osnivač i idejni tvorac platforme Virtualni Posao, je dve godine stvarao viziju kako i zbog čega jedan ovakav sajt je potreban na domaćem tržištu. Posao preko interneta je u porastu u svetu, a naši radnici koji rade honorarno za poslodavce iz celog sveta su jedni od najcenjenijih.Priča o „freelancer“ poslovima je postala svakodnevna tema svuda oko nas.I sam idejni tvorac platforme Virtualni Posao je radio kao „freelancer“. Skoro svakoga dana stizala su različita pitanja. Jedno od najčešćih postavljenih bilo je pitanje : “ Da li ja mogu raditi bilo koji od tih poslova onlajn?“. Svet je veliko tržište i prezasićeno za nove ljude koji žele raditi kao honorarni radnici. Vodeći se tim činjenicama, stvorena je ova platforma koja će prva na našem tržištu ponuditi korisnicima ono što na inostranom tržištu onlajn poslova već postoji.

Nažalost u toku stvaranja naše platforme naišli smo na brojne probleme koji postoje u zakonu poslovanja putem interneta , a najviše u zakonu poslovanja putem rada onlajn u Republici Srbiji. To su problemi koji mi kao kompanija, i platforma koja je stvorena za Freelancer-e i poslove onlajn, nismo mogli rešiti u ovom momentu. Stoga moramo se ograditi kao kompanija i u ovom momentu dok država Srbija i finansijske insitutucije u Srbiji ne donesu povoljnije uslove elektronskog poslovanja, mi nismo u mogućnosti da dozvolimo našim domaćim rezidentima ( državljanima Srbije) da se registruju preko platforme “Virtualni Posao” koja je prvenstveno zamišljena za naše rezidente.

Razlog ove restrikcije ,je taj da ne smemo kao pravno lice da dozvolimo našim rezidentima da se registruju jer platni sistem, za naše rezidente mora biti u dinarima,i nama trenutno kao kompaniji platni sistem u dinarima nije omogućen od strane Republike Srbije, a mi dajemo trenutno sve od sebe da pronađemo način, i kompanije koje će nam pomoći da implementiramo sistem plaćanja u dinarima.

Hvala na razumevanju po ovom pitanju, borimo se da se uspostavi bolji i moderniji sistem koji će našim građanima omogućiti da slobodno rade onlajn kao što to rade na stranim platformama, a kod nas mi im omogućavamo manje provizije i bolje uslove rada.

Jedan od važnih ciljeva naše platforme je I ponuda naših usluga I korisnicima u okruženju I tu za početak mislimo na korisnike iz Bosne I Hercegovine, Severne Makedonije, Crne Gore, Hrvatske I Slovenije, I samim tim smo na našoj platformi odlučili zbog olakšice plaćanja ponuditi plaćanja u deviznim valutama, I tu će korisnici iz ovih zemalja moći plaćati putem veoma popularnog platnog sistema Pay Pal-a. Pa su zbog toga cene I prikazane u Evrima.

Cilj naše platforme

Poslodavcima ponuditi vid saradnje sa radnicima koji do sada nisu imali na našem tržištu,a to je da na brz i efikasan način pronađu profil saradnika koji će raditi za njih, a radnicima ponuditi način da pomognu sebi, sa dodatnim poslom i boljim i kvalitetnijim životom.

Vrednosti kojima se vodimo

Sigurnost koju poslodavci dobijaju kada posluju preko naše platforme; sigurnost da je njihovo plaćanje bezbedno putem naše platforme, jer prvi radimo po sistemu kao sve vodeće „Freelancer „kompanije .

Na prvom mestu su nam svi naši korisnici, i posebno izdvajamo zajednicu honorarnih radnika, koji će imati najbolje uslove rada preko naše platforme.

Zajedno stvarajmo tim , gde ćemo svi naći zadovoljstvo u poslovima koje radimo i volimo.