fbpx

Pravila o Privatnosti

Pravila privatnosti korisnika

Virtualniposao.com ne objavljuje, lične podatke svojih korisnika osim osnovnih podataka koje korisnici svojom voljom objavljuju i time prihvatajući pravila korišćenja sajta ( ime, prezime, lokaciju, kontakt informacije, i slično).

Virtualniposao.com ne ustupa, niti će ikada ustupiti lične podatke svojih korisnika trećim licima osim na pisani zahtev organa gonjenja Republike Srbije, u skladu za Zakonom.

Svi podaci korisnika servisa Virtualniposao.com su zaštićeni 128-bitnom AES enkripcijom.

 

Pravila privatnosti korisnika

Da bi aktivno učestvovali u analiziranju korisničkih navika i ukupnom poboljšanju sajta, Virtualniposao.com koriste cPanel i Google Analytics. Google Analytics je web analitička uslugu koju pruža Google, Inc. (Google).

Google Analytics koristi tekstualne fajlove (cookies) koji se smeštaju na računar korisnika, a uz pomoć kojih Virtualniposao.com imaju uvid u princip korišćenja sajta i načine na koji mu korisnici pristupaju.

Sve informacije koje se na ovaj način prikupljaju o vašem korišćenju sajta Virtualniposao.com (uključujući i vašu IP adresu, ali bez vaših ličnih podataka) biće preneti i sačuvani kod Google-a na serverima koji se nalaze na teritoriji SAD-a. Google koristi ove informacije u svrhu analize upotrebe čitavog sajta, kreiranja izveštaja o aktivnostima na sajtu za potrebe Virtualniposao.com , kao i za druge usluge u vezi sa aktivnostima na Virtualniposao.com i upotrebom interneta.

Google će možda proslediti ove informacije trećim licima, u situacijama u kojima zakon tako nalaže ili kada pomenuta treća lica obrađuju gorepomenute podatke u ime Google-a. Google neće povezati vašu IP adresu sa bilo kojim drugim podacima koje poseduje. Google nikada neće dobiti vaše lične podatke. Možete isključiti upotrebu cookies-a odabirom odgovarajućih podešavanja u vašem web pretraživaču, ali treba napomenuti da na taj način nećete biti u

mogućnosti da koristite sajt Virtualniposao.com u njegovoj punoj funkcionalnosti. Korišćenjem Virtualniposao.com pristajete na obradu svojih podataka preko Google-a, na opisani način i u gorenavedene svrhe.